top of page
Search
  • ilham

De mooiste abaya trends van 2020

Updated: Jan 1, 2021

Abaya's volgen nu moderne trends en er komen veel interessante abayadesigns uit voor 2020. Laten we dus eens kijken naar enkele van de nieuwste abayatrends voor 2020.


Fluwelen Abaya's

De fluwelen abayatrend begon vorig jaar en is nog steeds sterk in 2020. Veel modebloggers hebben de laatste tijd fluwelen abaya's gedragen, waaronder Mariam Mohammad. We hebben gezien dat deze abaya's in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Sommige zijn open aan de voorkant en andere zijn voorzien van verschillende stoffen zoals linnen. Fluwelen abaya's kunnen zowel voor je middag- als avondlooks werken.
















Tweekleurige Abaya-trend

Dit is een meer gewaagde, maar zeer interessante abayatrend die ook erg populair is onder modebloggers. De tweekleurige trend is al een tijdje populair en we zijn blij om te zien dat het er ook prachtig uitziet met abaya's. We houden ervan hoe Fatma Husam ze heeft gestileerd.



Wrap abaya's

Wrap Abaya's zijn ook een geweldige chique abayastijl om in 2020 in je garderobe te hebben. Ze zijn erg simpel maar ook erg flatterend omdat ze de taille accentueren. Ze voelen ook comfortabel aan en zien er moeiteloos uit. Ze kunnen worden gedragen voor ochtend- en avondlooks.
















Abaya Trend met pofmouwen

We hebben inmiddels allemaal de trend met pofmouwen overal gezien en we kunnen er niet over uit hoe geweldig deze abaya's met pofmouwen eruit zien. Het is een statement en inderdaad een geweldige. Het kwam ook in een paar verschillende ontwerpen, met de hele mouw gepoft of het onderste uiteinde van de mouw of de bovenkant.
















Geplooide Abaya Trend

Toen plooien de modewereld domineerden en vooral rokken, werd het pas tijd om ook plooien in abaya's te gaan zien. Het was een prominente keuze voor veel modebloggers en een potentieel zeer sterke Abaya-trend voor 2020. Ze zijn ook geschikt voor ochtend- en avondlooks, maar het mooiste is dat ze er zo glamoureus en chic uit kunnen zien als ze verkleed.















Gegolfde Abaya Trend

Dit jaar sprak de ruige Abaya's ons erg aan omdat ze zo divers kunnen zijn. De ruches variëren en kunnen op de mouwen, de uiteinden of de hele abaya zitten. Ze kunnen ook in verschillende maten en vormen worden geleverd, dus er zijn veel opties om uit te kiezen. Abaya's met ruches zijn praktisch en je kunt ze elke dag dragen zonder je te vervelen.



80 views0 comments
bottom of page