top of page
Zoeken
  • ilham

Hollywood celebs in abayas
Sheikh Zayed Grand Mosque - bezoek - VEA - abu dhabi - mode

 

Hollywood-beroemdheden in abaya

beroemdheden in de abayaat – Heb je je ooit afgevraagd hoe niet-moslimberoemdheden eruitzien in de abaya? Welke Hollywood- of Bollywood-beroemdheden droegen abaya en hoe zien ze eruit?

In dit artikel lees en bekijk je, deze verzameling van enkele best scorende actrices en politici die hijab droegen, en ook vanwaar deze beroemdheden deze unieke spituele plek bezochten.


In 2007 was de voltooing van het Sheikh Zayed Grand Mosque. De Grand Mosque is

ongetwijfeld een van de meest begeerde attracties van de VAE geworden.

De prachtig gebouwde moskee, die plaats biedt aan maar liefst 40.000 mensen, valt op door een ontwerp dat zowel oud als eigentijds is. Terwijl de Sheikh Zayed Grand Mosque verschillende architectuurstijlen bevat, waarbij lokale en internationale stijlen worden gecombineerd, is er een uitstekende esthetische synchronisatie. De prachtige gebedshallen, prachtige tegels in de wasruimtes en de oogverblindende handgemaakte kroonluchters maken het allemaal een magneet voor bezoekers.

Bovendien is de Grote Moskee zo bijzonder omdat hij anders is dan veel andere toeristische attracties. Bezoekers kunnen zich echt concentreren op de spirituele essentie die de heilige ruimte biedt en de minutieuze details van de ongelooflijke decoratie, aangezien er geen storende gecommercialiseerde kraampjes of winkels zijn. De site biedt ook educatieve rondleidingen zodat bezoekers meer te weten kunnen komen over het culturele paradepaardje en de religie en principes van de regio.


Scroll door om foto's te zien van Rihanna, die werd gevraagd te vertrekken wegens ongepastheid, of Gigi Hadid en Kendall Jenner, die op groepsbezoek waren met andere beroemdheden zoals Selena Gomez, Justin Bieber en Devon Windsor. De Britse starlet Dua Lipa en Melanie Elturk, de eigenaar en CEO van online boutique, Haute Hijab stroomden ook naar de moskee toen ze het gebied bezochten. Meer prachtige veelgevraagde modellen zoals Halima Aden en Shanina Shaik, die een vader heeft van Pakistaanse en Saoedi-Arabische afkomst en is opgevoed als moslim, zijn enkele van de andere beroemde gezichten op onze favorietenlijst.7 – Kim Kardashian in hijab


Tijdens de reis naar Dubai ontdekten Kim Kardashian en haar moeder een winkel met een aantal prachtige abaya-collecties. Kim kon het niet laten om ze te proberen! Bekijk de foto van Kim Kardashian met haar moeder Kris Jenner in een abaya.
6 – Paris Hilton in Abaya


Het prachtige Paris Hilton schudde de abaya-look op de Sheikh Zayed Grand Mosque in Abu Dhabi. Zij, samen met haar vrienden Daniela Lopez Osorio en Jamie Reuben, bewonderde het vakmanschap en genoot van elk deel van hun bezoek aan de hoofdstad.

5 – Angelina Jolie in islamitische hoofddoek

4 – Rihana in hijab

Na deze foto-opname in de Sheikh Zayed-moskee, zou Rihanna naar verluidt gedwongen zijn de moskee te verlaten vanwege het schenden van de heiligheid.
3 – Hertogin van Cambridge vermoord in een bescheiden outfit en hoofddoek


Kate Middleton zag er absoluut prachtig uit in een eenvoudige witte outfit. We hebben altijd van haar stijlvolle outfits gehouden en het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat haar bescheiden modespel sterk is.

Hier is nog een eenvoudige maar mooie look van Kate Middleton van het koninklijke bezoek aan Pakistan in 2019. Ze droeg deze prachtige groene shalwar kameez en hoofddoek tijdens haar bezoek aan de Badshahi-moskee in Lahore.

2 – Kendall Jenner en Gigi Hadid in hijab

Kendall, Gigi en andere beroemde vrienden probeerden hijab tijdens hun reis naar de VAE. Fans konden het niet helpen om hun favoriete beroemdheden te aanbidden in een volledig nieuwe kleding. Bovendien werd Kendalls glinsterende hoofddoek in een mum van tijd het gesprek van de dag.

1 – Ivanka Trump in een Duppata-stijl hijab

De dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, Ivanka, werd in februari 2020 gezien in een moskee in de VAE, terwijl ze een hijab droeg, aangezien het een gebruikelijk gebaar is voor bezoekers om zichzelf te bedekken wanneer ze zich in een plaats van aanbidding bevinden. Het was leuk om te zien dat Ivanka zich aan deze regel hield tijdens haar bezoek aan Dubai voor deelname aan het Global Women's Forum, georganiseerd door de Dubai Women Establishment.

 


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page