top of page
Zoeken
  • ilham

Arab fashion week

Bijgewerkt op: 15 jul. 2021


 

De Arab Fashion Council (AFC) is 's werelds grootste non-profitorganisatie die tot doel heeft een modesysteem (infrastructuur) op te zetten door de 22 Arabische landen te verenigen onder de paraplu van creatieve economie, gebaseerd op kennis en productie; door gebruik te maken en collectieve kennis, ervaring en middelen van de industrie te delen. De AFC werd in 2014 opgericht om de mode-industrie in de 22 Arabische landen te vertegenwoordigen en is een handelsmerk dat is geregistreerd onder de federale wetgeving van de VAE. Het wordt gefinancierd door beschermheren uit de industrie en commerciële sponsors. Het leidt de industrie door creatieve invloed en onderneemt strategisch de nodige stappen om de Arabische mode-industrie te positioneren in de mondiale mode-economie.


De strategische pijlers van de AFC zijn; economie gebaseerd op de creatieve kennis, gemaakt binnen het Arab Fashion System, reputatie, onderwijs, duurzaamheid en mode voor de mensheid.


AFC werkt aan het opzetten van een samenhangend modesysteem in de regio met een belangrijke focus op onderwijs en culturele ontwikkeling, een initiatief dat bijdraagt ​​aan de bevordering van culturele diversiteit en ondersteuning van de creatieve industrie, wat in lijn is met activiteiten die het UNESCO-kantoor in Doha ook uitvoert onderneming.


De AFC heeft de voorwaarden van de huidige luxemarkt opnieuw gedefinieerd door een nieuwe term te definiëren in het modewoordenboek, Ready-Couture ®️, die meer dan 70% van het marktaandeel van luxe vertegenwoordigt.


Bovendien onderschrijft en coördineert de Arab Fashion Council © ️ de Arab Fashion Week, het belangrijkste modeplatform dat de Arabische landen vertegenwoordigt, waardoor Arabische merken hun creatieve werk wereldwijd kunnen promoten.

 

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page