top of page
Search
  • ilham

IFDC - Islamic Fashion Design Council

Updated: Jun 29, 2022 

Islamic Fashion and Design Council (IFDC)

IFDC is een platform dat is opgezet voor bescheiden en bedekte mode- en designindustrie (inclusief kunst, technologie, architectuur, enz.) en al zijn stakeholders. Als enige wereldwijde organisatie die uitgebreide ondersteuning en kansen biedt aan deze biljoen dollar industrie, biedt IFDC groeipotentieel aan deze markt met haar wereldwijde initiatieven en kantoren in meer dan 10 landen.


Missie

Islamic Fashion and Design Council (IFDC) is 's werelds toonaangevende raad voor bescheiden mode en design die de islamitische economie en haar belanghebbenden vertegenwoordigt. Met vertegenwoordigers en activiteiten in de meeste toonaangevende landen, is IFDC een vooraanstaand pleitbezorger van bescheiden mode- en designprofessionals (kunst, architectuur, interieur, lifestyle, enz.), proffesionals uit de industrie en talent, heeft een scala aan producten, diensten en effectieve training programma's voor alle niveaus. Ons platform is ontworpen om het succes van bescheiden mode en design op de wereldmarkt te verzekeren, aangezien we de retailers en spelers uit de industrie helpen toegang te krijgen tot het enorme groeipotentieel.


IFDC sluit zich aan bij toonaangevende en opkomende reguliere en bescheiden mode- en designmerken, influencers, overheidsorganisaties, instellingen, bedrijven, media, wereldwijde conferenties, evenementen en modeweken om een ​​krachtige, duurzame en ondersteunende aanwezigheid te garanderen.

De huidige initiatieven van IFDC omvatten samenwerkingen op iFash ™ -cursussen aan de Franse modeontwerpschool, Esmod, IFDC's Pop-Up Design Schools, modeweken in meerdere steden, IFDC's stijlvolle Cover Magazine, het revolutionaire Pret-A-Cover ™ Buyers Lane retailprogramma en evenement ontworpen om een ​​gezamenlijk succes op te bouwen voor merken en retailpartners, onderzoeksrapporten en focusgroepen, IFDC's BOMFD en markies-evenementen voor alle spelers in de industrie en consumenten. IFDC bouwt voort op haar visie om producten en diensten te leveren die zijn ontworpen om de bescheiden mode- en designindustrie te helpen ontplooien.


Islamitische mode wordt gedreven door een sterke vraag naar kleding, gedefinieerd binnen de parameters van bescheidenheid door de steeds groter wordende, op bescheiden waarden gebaseerde wereldwijde consumentenpopulatie. De wereldwijde islamitische modesector geniet een sterke handelsbasis en een diepe toewijding van een voornamelijk groeiende moslimbevolking waarvan de jeugd twee keer zo snel groeit als een andere bevolking dan een sterke submarkt van niet-moslims / andere religies wiens waardering voor bescheiden slijtage maakt deze industrie van miljarden dollars een opwindende ruimte voor alle bedrijven om ongeëvenaard commercieel succes te realiseren!


Islamic Design & Arts omvat een breed scala aan artefacten, waaronder aardewerk, glas, schilderijen, kalligrafie, tapijten, architectuur, interieurs, borduurwerk, gadgets, lifestyleproducten en meer. Het is moeilijk om islamitische mode en design van elkaar te scheiden, aangezien de wereldwijde consumentenmarkt heeft bewezen dat hun smaak voor de ene esthetiek leidt tot hun honger naar de andere; en de jeugd houdt de vraag naar goed ontworpen producten hoog. Deze industrie heeft grote behoefte aan analyse, onderzoek en gegevens, en IFDC heeft zich ten doel gesteld om een ​​sterkere focus te leggen op dit deel van de algehele industrie. Die naar onze mening vele grote industrieën over de hele wereld zou kunnen overtreffen. We streven ernaar om alle standaarden van presentatie, zakelijke praktijk, esthetische uitmuntendheid en algemene standaarden te overtreffen. 


19 views0 comments

Comments


bottom of page